В полунощ потайна
и под пълната луна,
запалваш свещ и с дясната ръка
огледало в рамка дървена поставяш най-отпред,
а до него - на любимият, чернобял портрет.
В съд керамичен, налят с изворна вода,
пускаш детелина с четири листа,
стръкче лайка и босилек,
в нощ безлунна бран,
пелин сушен и корен от брашлян,
три латинки
и от здравец лист,
полски мак и счупен камък аметист,
семена от хрян, седем бучки от тамян,
и от розата червена неразпукан цвят,
пускай вътре и татул, за магиите добре познат,
и повтаряш заклинанията три по три
Обичам те!
Желая те!
Обичай ме и ти!
След като дотук си стигнал,
другото добре го запомни,
магии за любов не съществуват
и не ги прави!
Пробвай просто с целувки две,
една от обич и втора от сърце.
© Горо Горов Всички права запазени
Това е любовта!
Много ми хареса твоя подход!*