5.01.2011 г., 19:06 ч.

Магия за любов 

  Поезия » Любовна
1290 0 3

                                  Няма нищо по-вълшебно от чудото, наречено 

                                   "любов"...

 


Магия за любов ще ти направя,

за да си мой до сетния си час -

към роза бяла аз червена ще прибавя

и в розова ще ги вплета със страст.


       Три ясни дни, три лунни нощи

        тайно ще ги кътам в бяла пазва,

        а после ще ги сложа да си легнат

        в червено вино - за да те опазя.


На утрото след нощ любовна

ще ти възвърна силите чрез него -

изпиеш ли настойката съдбовна,

аз вечно ще съм твое верую.


       Направих всичко както трябва

       и както пише в книгата на феята,

       защо тогава нещо тъй ме грабва

       и ме отнася на очите ти в постелята?


Магия за любов ли ми направи,

за да съм твоя и след сетния си час,

три рози до сърцето че носиш

и с вярно вино ме поиш сега?!

© Славяна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??