Няма нищо по-вълшебно от чудото, наречено
"любов"...
Магия за любов ще ти направя,
за да си мой до сетния си час -
към роза бяла аз червена ще прибавя
и в розова ще ги вплета със страст.
Три ясни дни, три лунни нощи
тайно ще ги кътам в бяла пазва,
а после ще ги сложа да си легнат
в червено вино - за да те опазя.
На утрото след нощ любовна
ще ти възвърна силите чрез него -
изпиеш ли настойката съдбовна,
аз вечно ще съм твое верую.
Направих всичко както трябва
и както пише в книгата на феята,
защо тогава нещо тъй ме грабва
и ме отнася на очите ти в постелята?
Магия за любов ли ми направи,
за да съм твоя и след сетния си час,
три рози до сърцето че носиш
и с вярно вино ме поиш сега?!
© Славяна All rights reserved.