4.01.2009 г., 10:01 ч.

Магия за теб 

  Поезия » Любовна
502 0 1
Времето птица крилата е, знай.
Дай ми ръка, слънчев ден ще сияй.
Всеки в душата си болка таи.
Удави я в радост.
В очите ми влюбени вгледай се пак.
Там ще откриеш най-нежния сняг.
Двамата бодро ще крачим по път,
осеян с любов, болките ще мълчат.
Магия е любовта.
Безмилостно пленява нашите сърца.
Най-прекрасен пролетен ден,
миг желан и съкровен.
Аз те обичам, ръка ми подай.
Пътят пред нас е широк и безкрай.
Граници няма за такава любов,
желана, мечтана, тя вечен е зов.
В очите ми влюбени вгледай се пак,
там ще откриеш най-нежния знак.
Двамата бодро ще крачим по път,
осеян с любов, болките ще мълчат

© Петя Ченкина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??