18.04.2024 г., 10:58 ч.

Магията на любовта 

  Поезия » Любовна, Еротична, Свободен стих
16 0 0

Исках да боядисам света в зелено,

защото ти обичаш зеленото.

Тогава исках навсякъде,

където погледнах, да е твоят цвят и

исках да нарисувам върху теб

твоя вълшебен поглед,

който се заби в сърцето ми

като стрела в небето.

Исках моят рай да си само ти.

Исках те толкова много,

всичко беше за теб,

исках да бъде точно така,

не исках нищо друго

да идва в ума и сърцето ми.

Огънят на моята любов растеше с теб.

Моите страсти и желания

достигнаха своя връх с теб.

Свидетели на любовта ми бяха

туптящото ми сърце и нощите,

в които не можехме да се наситим

да правим любов.

© Tunç Devrim Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??