16.09.2022 г., 9:05 ч.

Магията на времето 

  Поезия » Любовна
210 0 0

       

   Магията на времето

 

Когато времето изчезне,

когато се стопи страстта,

една пътека ще ме води

към тебе и към любовта.

 

Дори и да не те откривам

и късно да е вече, знам –

аз пак ръце към теб простирам

измислен образ мил, желан.

 

Във тебе всичко е красиво –

очите, погледа, ума,

и някак тайно, ненадейно

си пак във моята душа.

 

Вземи сърцето ми, което

за тебе пише стихове,

и докосни ме с мисли – ето,

със теб сме в други светове!

 

          Мария Мустакерска

 

 

© Maria Mustakerska Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??