Аз не правя магии,
но съм магьосница.
В мене се крият сили,
неприсъщи за Богородица.
Сили, господари на всяка наслада
и ти ще си в техен плен,
докато все ощe можеш да страдаш.
В мен е събран огън и вятър,
покой и ураган,
само как да ги контролирам
и до днес още не знам.
Ще те горя и ще те подхвърлям,
без да разбираш какво става.
Ще виеш от удоволствие,
дето само магьосница може да дава.
Ще се влееш във мен
и ще се превърнеш в пара.
Така ще достигнеш облаците,
ще целуваш на Господ олтара.
И ще се връщаш пак -
като дъжд, като пепел,
Ще се молиш за още,
за да се чувстваш потребен.
И така докато те има,
докато си мъж,
ще се бориш за мен всеки ден,
от живота, който ти е отреден.
И всичко това без да правя магии -
в мен просто има такива сили...
© Виктория Всички права запазени