16.01.2005 г., 0:16 ч.

Mагьосник 

  Поезия
1088 0 4

Аз съм магьосник.

Само за децата зримо

прахосвам

белия прах на тази зима...

Аз съм магьосник.

Със сняг ще покрия,

което докосвам

с магия.

Аз съм магьосник.

Омагьосах се необяснимо

във вълшебствата самотни

поисках да те има.

© Георги Динински Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??