Магьосник
Пуснах те почти без съпротива,
странен и красив магьосник си.
Мислите ми взе и покори ме,
не очаквах, дотогава сляпа бях.
Всеки ден е твоята магия,
става все по-силна, властна тя.
Аз се чувствам като пъстра пеперуда,
привличана от ярък цвят.
И твоят огън ме изгаря, пак и пак.
Но аз отново идвам преродена
и пак изгарям в твоя ярък цвят
и пак, и пак, и пак...
© Мартина Всички права запазени