14.12.2007 г., 10:45 ч.

Махмурлук 

  Поезия
965 0 25

Изпих водката си на екс

и захвърлих любовта ти при трезвеността.

Тялото трепти в лудешка страст,

танцувам сякаш никой не ме гледа.

 

                                                     Ти си нищо и никакъв мъж,

                                                     ще се правя, че нищо не било е.

                                                     Когато утре сутрин се събудя, ще разбереш,

                                                     ти си поредното ми снощно главоболие...

------------------------------------

Един аспирин и от мене вече няма те!

А довечера пак ще се напия...

В безнадеждно търсене на две ръце

да ме опияняват с любовна магия...

 

 

 

 

П.С.: Събудих се с ужааасно главоболие, но имах потребност да пиша, не знам до колко се е получило... Чакам критика!

© Таня Атанасова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??