Изпих водката си на екс
и захвърлих любовта ти при трезвеността.
Тялото трепти в лудешка страст,
танцувам сякаш никой не ме гледа.
Ти си нищо и никакъв мъж,
ще се правя, че нищо не било е.
Когато утре сутрин се събудя, ще разбереш,
ти си поредното ми снощно главоболие...
------------------------------------
Един аспирин и от мене вече няма те!
А довечера пак ще се напия...
В безнадеждно търсене на две ръце
да ме опияняват с любовна магия...
П.С.: Събудих се с ужааасно главоболие, но имах потребност да пиша, не знам до колко се е получило... Чакам критика!
© Таня Атанасова Все права защищены