1.05.2009 г., 14:35 ч.

Май 

  Поезия
391 0 1

на И.

Зениците ми са вълшебни -
поглеждам: всичко е “Добре” –
прекрасен май!
На половини – две: ей,
луда съм, ей!

Ето, светли са дните, и жега,
но до трийсет и първи: ще вали всеки ден...
Криви градски дървета ме дебнат,
щом излезна навън – бързам, имам
среща във осем на “Одеон” –
със най-интересния мъж...

27 май 2003

1 май 2009

© Ема Венева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Интересна закачка...Допада ми!
    Поздрав!
Предложения
: ??:??