23.05.2021 г., 17:45 ч.

Май 

  Поезия
134 0 1

Земята вдигнала е котва

и още не помръдва.

Но жилнал Слънцето с хобот,

Денят отново тръгва.

 

Какъв невероятен скок! -

започва Пиршеството:

жужи у Мен и пие сок

Пчелата на Живота.

© Вълчо Шукерски Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??