18.05.2010 г., 22:23 ч.

Майчице 

  Поезия » Друга
649 0 0

Майчице


Моя майчице любима,

колко пъти сълзите ми си трила,

колко пъти на ръце си ме люляла,

да ти се отблагодаря никога не бих успяла.

 

Научила си ме със злото да се боря,

духом да не падам, макар изгубила двубоя.

Да бъда силна и с високо вдигната глава

да продължавам по пътя да вървя.

 

Научи ме никога да не намразвам

дори най-лошите неща.

Мечтите си да сбъдвам,

да се боря със жестоката съдба.

 

 

Майчице красива и нежна,

да знаеше колко съм ти благодарна.

Дори живота си бих дала

да си винаги до мене тъй обична и добра.

 

© Роси Кралева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??