17.07.2013 г., 23:42 ч.  

Майчино сърце 

  Поезия » Друга
500 0 0

Кориш ме сега, когато си млада,                                                                                                             за всичко казано от мен.                                                                                                                         Животът ти в момента е наслада                                                                                                           и радваш се на всеки Божи ден.                                                                                                           И майчина помощ ти не оценяваш,                                                                                                   защото си в началото на младостта.                                                                                                   На собствените сили се надяваш,                                                                                                            но и теб те чака старостта.                                                                                                                                                                                                                                                                                                И ти ще станеш майка                                                                                                                               на твърдоглава дъщеря.                                                                                                                           Която няма да ти говори за месец-два.                                                                                                Но ти  ще продължаваш                                                                                                                            да си я обичаш,                                                                                                                                         защото тя е твоето дете,                                                                                                                            защото в теб тупти                                                                                                                                    едно голямо майчино сърце!

© Теодора Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??