5.07.2013 г., 13:14 ч.

Майка ми 

  Поезия » Любовна
712 0 0

Какво лице.. Каква красота!

Какви очи.. 

О, тези очи биха могли да те преследват цял живот...

да не можеш да заспиш заради тях,

а когато това случайно се случи, 

да те гонят дори в съня!

Какво носле...

Онова носле, като на лисичка!

Каква усмивка... 

Ах, каква усмивка! 

Най-голямата... най-красивата... 

Слънцето привлича!

Каква брадичка... 

Толкова малка брадичка!

Какви ръце... 

толкова нежни, същевременно - силни!

Как ходи само... 

Откъдето мине... зимата - пролет става...
пролетта - лято!

Какви маниери само...

Истинска жена!

Какъв глас... Каква реч... 

Под кожата ти влиза!

А каква любов само... 

Ах, майчина любов! 

Най-силната!
Най-истинската!

© Виктория Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??