12.06.2007 г., 8:28 ч.

Майката/На всички Майки от сайта!/ 

  Поезия
622 0 16

Майката е нежно цвете,
тя прощава всичко на детето -
дори непростимите неща,
тя забравя с лекота.


Майката е примирима и спокойна,
опитва детето си да разбере,
дори да е на грешната поскока,
тя му дава вярната насока...


Майката е като храм за него,
в който то винаги ще си е удома.
Каквото и да го сполети в живота,
то си знае - майката на раните е цяр!


Майката е вулкан от нежност,
с любов обсипва своето дете.
Каквито и бели или беди да й докара,
тя приема ги и положението тя спасява...


Майката е учител и родител,
и чудо най-велико,
тя е свята, упорита,
за детето си винаги готова е на всичко!!!


 На всички Майки от сайта!

© ГАЛИНА ДАНКОВА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??