5.04.2016 г., 20:15 ч.

Майките 

  Поезия
368 0 0

 

Те се будят преди нас,
за да вдигнат слънцето. 

 

Избърсват росата
и трохите от масата.

 

Те се будят преди нас,
за да разтворят цветовете в градините
и да замесят тестото.

 

Потрещат всеки от нас с усмивка
в свят, който вече са стоплили,
в свят, който не е за двама,
а по-хубав с всеки от нас,
с всяки разгърнат лист на цветчетата,
с всяка мекица.

© Ива Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??