Apr 5, 2016, 8:15 PM

Майките 

  Poetry
452 0 0

 

Те се будят преди нас,
за да вдигнат слънцето. 

 

Избърсват росата
и трохите от масата.

 

Те се будят преди нас,
за да разтворят цветовете в градините
и да замесят тестото.

 

Потрещат всеки от нас с усмивка
в свят, който вече са стоплили,
в свят, който не е за двама,
а по-хубав с всеки от нас,
с всяки разгърнат лист на цветчетата,
с всяка мекица.

© Ива All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??