6.11.2010 г., 19:35 ч.

Маймуни с гранати 

  Поезия » Друга
833 0 1

ПоезияМаймуни с гранати

Как личи, че по дух е корав
мъжът с празен десен ръкав -
крачи бавно, съзира ни бегло -
но жените се обръщат след него:
виждат мини, куршуми, герои -
и си лягат смирено до тоя,
който хърка и друса шкембе.

Ех, жени...

Все сънуват небе.

© Александър Белчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??