2.05.2013 г., 8:09 ч.

Майски празници 

  Поезия » Любовна
429 0 5

 

 

     Защо е толкова тъжно

                            да те нямам,

     дори и духом, не само

                                     тялом -

     отделни мисли някакви

                                 полазват,

     но всъщност преливам

                 от пусто в празно!

 

     Пусто е в сърцето,

                  празна е душата,

     пръстите изпускат

                             химикала -

     чувам нейде агънце

                               да плаче -

     дошъл е празник

                            за раздяла!

© Валентин Василев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??