20.05.2008 г., 8:54 ч.

Макове 

  Поезия » Любовна
1281 0 10
      Макове

Зелено е полето,
макове цъфтят.
Синьо е небето,
птичките летят.

Утрин ме омайва
с мирис на треви.
В макове червени
любовта трепти.

Денят се събужда
със слънчеви лъчи.
Мак ме омагьосва
с пролетни мечти.

Макове червени,
пламъци горят
нейде в сърцето,
любовта зоват.








   


© Лилия Нейкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??