19.02.2011 г., 15:41 ч.

Макове и мимози 

  Поезия » Еротична
725 0 3

Нагоре по бедрата и
надолу по корема ми
се втурват макове
със жилави стъбла,
поруменели кадифени венчелистчета
и опийна замайваща нега.
 
А от гърдите ми
настръхват розови мимози; 
протягат срамежливи устица.
Ела ги докосни
и като от зърна на грозде
между зъбите ти
сладък аромат ще потече
по боцкащата ти брада.

© Павлина Гатева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??