Сега е сухата комуникация,
когато думите са жадни за мелодия.
Сега е по-страшно от вчера,
защото бяга днешната философия.
Усещаш злокобната малария,
устните дълготрайно ще посинеят!
Губи се и цветната анимация,
а всички фрази наоколо ще белеят!
© Муф Всички права запазени