Jun 25, 2007, 7:34 PM

Малария 

  Poetry
584 0 0

Сега е сухата комуникация,

когато думите са жадни за мелодия.

Сега е по-страшно от вчера,

защото  бяга днешната философия.

Усещаш злокобната малария,
устните дълготрайно ще посинеят!
Губи се и цветната анимация,
а всички фрази наоколо ще белеят!

© Муф All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??