15.12.2013 г., 18:17 ч.

Малинки 

  Поезия » За деца
660 0 3

           Малинки

 

Днес във детската градина

ще рисуваме малина,

малък вкусен плод е тя

за закуска е добра.

 

Става и за сладолед

щом разбъркаш я със мед,

сметана добави

и в хладилника сложи.

 

А сладкишът е мечта,

с мама, с тати у дома,

баба ще го опече

ех, че хубаво ще е!...

© Вал Герх Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??