13.01.2017 г., 10:31 ч.

Малка история 

  Поезия » Любовна
627 2 11

От тялото на старата цигулка,
попила прах, с изгнили части,
подтиснат споменът в целувка,
запазил женските ѝ ласки.

 

При допир в струните ѝ с устни,
звучи мелодия, минорна,
цигулката пред публиката пуста,
със своята история любовна.


Добрев

© Атанас Добрев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??