21.05.2009 г., 22:46 ч.

~ Малката звездичка ~ 

  Поезия
388 0 3

            на Боби

Ти си толкова
малък -
звездичка и слънце,
във дните
порастваш,
а аз се променям,
когато ме гледаш,
усещам живота,
когато заспиваш -
вълшебства мечтая.
Ти вътре
във мене
до вчера бил скрит си,
частица от вечност -
днес вече реалност,
когато те гледам,
аз знам,
че ще бъда,
дори някой ден
във простор
да осъмна.
Ти донесе ми
вяра,
че винаги има
втори шанс
във живота
да съществуваш,
по-щастлива съм
в дните
с твойта мила усмивка,
мойте радости нежни
дано всеки изпита.

~ ~

© Елица Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??