Камбанен звън прорязва утринната тишина.
Един живот отлитна,
една душа замря!
Един миг и вече теб те няма.
Това ли бе животът,
това ли бе и краят?
Една прашинка е човешкият живот
и някак отминава без да разбереш.Така ми липсват ласките ти, мило...
И погледа ти топъл в дългите студени дни.
В съня ми идваш често ти,
но пак далече си...
Моля те, ела при мен...
Жадувам те...
С дланите си меки ме стопли,
обгърни ме с нежността си.
Чуй сърцето ми за теб тупти!
Искам винаги да бъдем двама
как красиво е и друго е, нали???
Ти може би не знаеш
или трудно ти е да го разбереш,
че ти си моето момче
и никой друг не ме влече.
Само мен ще имаш ти,
както и да ти звучи.
Всяка нощ аз теб сънувам,
всеки ден тъй силно те жадувам.
Какъв е смисълът да съществувам,
когато теб те няма, нямам сила.
Не искам да съм жива,
щом не съм щастлива!20-тия ми рожден ден
В летен ден вали пороен дъжд.
Небето плаче вместо мен.
Сама съм в празничния ден.
Очаквам твоя поздрав,
мечтая за прегръдката ти силна.
Денят е мрачен и студен,
а няма никого да мен!
Денят е тъй обикновен,
когато сам празнуваш рождения си ден!!
© Нели Вичева Всички права запазени