31.07.2008 г., 20:48 ч.

Малките и нежните жени 

  Поезия » Любовна
771 0 5

       Малките и нежните жени

 

Обичам малките и слабите жени,

които само с поглед ме пленяват.

Обичам техните очи, сълзи,

с които често, често ме даряват.

 

Обичам малките и нежните жени,

с една усмивка, дето покоряват.

Които с много думи не наказват,

а с въздишка и мълчание те поболяват.

 

Обичам малките, но силните жени,

но не и болката, и укора в очите техни.

От тях не се умира, но боли

и дните стават дълги, тежки. 

© Марин Петков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??