5.03.2011 г., 18:24 ч.

Малко 

  Поезия » Любовна
901 0 3

Да те обичам

по-малко

ще значи

по-малко да живея

с по-малко мечти

да не дишам

да не ям

и малко по малко

от малкия свят да изчезна

защото

по-малко да те обичам

ще бъде когато умра

но дори и тогава

малко обич от мен

в теб ще остане

като малък спомен за мен

 

Малко по малко

обърквам пътя си

малко сменям мислите

но само около теб градя

и малко по малко

все по-близо

и все по-далеч си

 

Ако днес е по-малко от вчера

а утре е по-малко от днес

ще кажеш ли

че малко съм живяла

малко от живота съм видяла

малко съм обичала

малко съм обичана

малко погледи съм запленила

на много малко хора съм била мила

 

Много малко ме интересува

някой друг

но малко ще ме заболи

ако твоето сърце

с друг ми изневери

 

© Вяра Ангарева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??