9.09.2005 г., 20:22 ч.

Малко нощно стихотворение 

  Поезия
724 0 2
Мъжът е взел нощта във шепа
и гали с поглед тъмното й тяло.
Очите му гръдта й греят със възхита,
по облия корем се спускат бавно
и в сластна изнемога спират.
Полегнала на хълбок,запотена,
нощта с мъжа прелюбодейства...
А чаткат тънки токчета зад ъгъла.
Убиецът на чувства приближава.

© Здравка Маринова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??