Хей, Раче, ти очи отвори!
Виж как утрото гони нощта,
как надежда се ражда
за чувствени хубави дни.
Ти се опитай да станеш сега!
Знам, не чакаш телефонния звън.
Знам, не искаш да чуваш лъжи.
Знам, че още те много боли.
Но повярвай, това ще отмине,
слънчице днес пак ще грей.
Може топлинка то да даде ти
на душата изстрадала твоя!
Елена Иванова
© Елена Всички права запазени