14.06.2011 г., 21:06 ч.

Малък свят 1995 

  Поезия
549 0 0

Тревата червена

утъпкана младост

съдба заградена

сини череши

кайсии убити

премачкана зелка

пръстта наторена

в малкия свят

 

Червена трева

врани обесени

кръстове мрачни

къщи размачкани

рози увяхнали

нарциси скъсани

кладенец сринат

водата отровена...

... еххх

© Кефор Потрати Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??