МАНДЖИТЕ НА МАМА ТОНИ
Днеска мама Тони
свари ни макарони.
Най-вълшебно готви тя
всяка манджа по света.
Щом за манджи замечтая,
хич не се аз колебая:
и веднъж ще спомена,
че искам да се наяда!
Започва мойта мама -
като майсторка голяма.
Ако продукти има,
мойта манджичка любима
става много вкусна.
И никога аз мръсна
не сядам на обяд!
Пфу, умрях от глад...
Сега ще се наям
и за пореден път доказах:
МАМА МАЙСТОР Е ГОЛЯМ!
Ето, пак го казах...
Ралица Костова
Посвещава се на майка ми Антоанета! Обичам те!!!
© Ралица Костова Всички права запазени
Радвам се ,че се запознахме.