2.03.2012 г., 20:56 ч.

Мартенички! 

  Поезия » За деца
584 0 0

Баба Марта бързала                                                                                                                            и мартенички вързала!                                                                                                                       Навързала на вскички деца,                                                                                                             за да са бели и червени!                                                                                                                     Казала им какво означават цветовете на мартениците!

Бяло - красотата!                                                                                                                                  Червено - здравето!

© Алис Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??