2 mar 2012, 20:56

Мартенички! 

  Poesía » Para niños
589 0 0

Баба Марта бързала                                                                                                                            и мартенички вързала!                                                                                                                       Навързала на вскички деца,                                                                                                             за да са бели и червени!                                                                                                                     Казала им какво означават цветовете на мартениците!

Бяло - красотата!                                                                                                                                  Червено - здравето!

© Алис Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??