25.03.2022 г., 19:57 ч.

Мартин име на юнак 

  Поезия » Свободен стих
519 3 1

Мартин

е име на юнак,

от него бяга
всеки враг.

От нищо той не се бои,

не знае що са и сълзи.
Приятелите той обича,

от проблеми никога не тича,
към тях се хвърля смело той
Мартин е нашият герой.

 

© Iliyan lalov Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Здравейте, Мартин си е име на герой! А що се отнася до запитването ви - няма проблем. Поздрави, Данаил Таков!
Предложения
: ??:??