31.07.2008 г., 13:08 ч.

Масаж 

  Поезия » Любовна
942 0 13

                                   

                                   Предизвиквам нежност в теб,

 

 

                                 толкова съм малка...

 

 

                                  Губя се в ръцете ти,

 

 

                                 цялата ме разтрепера...

 

 

                            Чувствам те навсякъде по мен,

 

 

                           като безброй пеперуди по кожата,

 

 

                               блестяща от плажното олио,

 

 

                        отразява желания и слънцето в погледа...

 

 

                Плъзгаш се само по повърхността на желанието ми,

 

 

                                а ти си реално в същността му...

 

 

                             Искам те точно тук и сега,

 

 

                         и после, и във водата, и на пясъка...

 

 

                              Ще те науча да разбираш

 

 

                         значението на всяка моя усмивка...

 

 

                          Но тази дългоочаквана целувка

 

 

                  остана да гори само във въображението ми...

 

 

                                           Засега...

 

 

 

© Таня Атанасова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??