Едно кръгло Пълнолуние
събира
две тела
и
две душИ
в едно.
Липсват:
ъглополовящи
симетрали
височини
и
диференциали
медиани
интеграли
лимеси
и
тригонометрични зависимости.
Решенията са
изцяло в областта на недопустимите стойности
защото се логаритмува сбор
нещо
абсолютно
забранено!
Нова лема:
Условие за необходимост и достатъчност:
Сбор
се логаритмува
само
по време на
сливане
и
единствено
по време на Пълнолуние...
© Евгения Маринчева Всички права запазени
Здраве и Любов да са с вас!