2 авг. 2007 г., 16:26

Математика по време на Пълнолуние 

  Поэзия
655 1 17
 

Едно кръгло Пълнолуние

събира

две тела

и

две душИ

в едно.

Липсват:

ъглополовящи

симетрали

височини

и

диференциали

медиани

интеграли

лимеси

и

тригонометрични зависимости.

Решенията са

изцяло в областта на недопустимите стойности

защото се логаритмува сбор

нещо

абсолютно

забранено!


Нова лема:

Условие за необходимост и достатъчност:

Сбор

се логаритмува

само

по време на

сливане

и

единствено

по време на Пълнолуние...




Евгения Маринчева

© Евгения Маринчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??