10.12.2010 г., 14:32 ч.

Матриците и птиците 

  Поезия » Друга
1020 0 19

Маршируват...

Когато спират,

не за друго е,

 а да се надплюват.

Щръкне ли някой

 в редицата,

бързичко му отсичат

 главицата

 и пак маршируват.

Задъхват се...

Ужас!

Ято птици

 над главите им –

не му пука

 за парите им!

Отмъщават -

спират,

минират,

 избухва,

умират...

Но пак летят си

 птиците,

 не им пука за

матриците.

© Росица Танчева Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??