3.01.2010 г., 18:23 ч.

Мечо 

  Поезия » За деца
1199 0 9

МЕЧО

 

          На внучката ми

 

- Мечо, мили  Мечо,

искам аз да знам

какво си похапваш,

че си тъй голям?

- Обичам малинки,

ягодки и мед,

затова  в игрите

все съм най-отпред.

Искаш ли да бъдеш

като мене ти?

Хапвай си попарка

със млекце и  мед

и тогава всичко

ще ти е наред.

 

 

20. 12. 2009 г.

© Лилия Велчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??