20.01.2008 г., 17:08 ч.

Мечта 

  Поезия » Любовна
630 0 5

Всеки човек си има мечта,

моята е да не остана сама.

Навън вали, страх ме е... разбери, 

самотата ме убива,

как да съм щастлива?

 

Ти бе всичко за мен,

моята нощ, моят ден,

за тебе аз живея,

а без теб дори не мога да се смея.

 

Сълзите падат от моите очи,

искам да се върнеш -

"Моля те, върни се, спри!"

Искам пак да съм щастлива,

да се чувствам жива.

 

Сърцето ми е обгърнато от самота,

нямам сили за живота.

Той е една борба,

а как да се боря сама?

 

Лежа в леглото пак

и търся от Бога малък знак,

че не съм сама,

че ще преживея нощта.

© Магдалена Михайлова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??