5.10.2008 г., 17:03 ч.

Мечта 

  Поезия » Друга
626 0 3
 Омръзна ми да се губя в измислени сериали...

омръзна ми да съм загрижена за чуждите скандали.

Искам своя собствен филм да овладея

и във главната си роля да живея.


Мечтая за интрига, мечтая за любов,

искам да намеря в живота смисъл нов.

Да падам и да ставам, да съм вечно на ръба.

Да ставам и да продължавам устремена към върха.


И болка да усещам, и страст, и тъга,

да вярвам, че ще бъда не винаги сама.

Да вярвам, че живея, да вярвам, че е така,
 
а не, че просто всичко остава си мечта...

© Симона Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Мечтите се сбъдват,Симона.А ти знаеш какво искаш и съм сигурна,че ще го получиш.Пишеш ПРЕКРАСНО!!!
  • Мечтите един ден се превръщат в реалност, Симона.
    Поздрав и добре дошла!
  • Да падам и да ставам, да съм вечно на ръба.
    Тогава усещаш,че живееш.
    Браво.
Предложения
: ??:??