27.07.2016 г., 20:05 ч.

Мечта 

  Поезия » Любовна
517 1 12

 

Все още чакам този хубав ден,

когато ще се върнеш пак при мен

и ще започнем всичко отначало…

и пак ще бъдеме едно красиво цяло…

 

Животът ни ще е мечта

изпълнен със вълшебство, без тъга.

Любовен пламък във очите ни ще грее

песен чудна изгрева ще пее.

 

И в тази приказка за Любовта

изпълнена със страст, една мечта

ти ще бъдеш мойта Самодива

ефирна, нежна приказно красива.

 

Къдрите ти златни ще ме галят

на обичта огньовете ще палят.

Обгърнати от унес сладък

ще целувам устните ти до припадък.

 

Това е само мъничка мечта,

изпълваща ме капчица надежда,

лъч огрял росата в утринта,

който иззад облака поглежда.

 

София

27.07.2016 г.

© Владимир Владимирович Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??