29.08.2015 г., 19:44 ч.

Мечта 

  Поезия » Бели стихове
375 0 0

МЕЧТА

 

 

Имам аз мечта

сам-сама е тя –

да се върне пак

обичта в света.

 

Имам болка аз –

не, не искам аз

облаци и мраз,

сиво е у нас.

 

На тъгата край

не се вижда май...

Как живееш тъй?...

Не живеем тъй!

 

Само искаме,

не даваме.

Тъжно пееме,

не виждаме...

© Самуил Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??