25.03.2017 г., 9:12 ч.

Мечта 

  Поезия » Любовна
406 2 0

Мечта

В живота ми е една 

Нарича се тя  мечта.

Хули и обиди понасям аз,

 не се отказвам и в този късен час.

 

Любовта убягва ми засега,

болката пронизва ме като ледена вълна.

Не се отказвам от тази мечта,

в живота ми надежда се нарича тя.

 

Следвайки мечтата си съм си аз,

не се отказвам от щастие занапред.

Следа ще оставя за вас,

в този непотърсен свят.

 

© Violina Valentinova Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??