9.11.2017 г., 19:55 ч.

Мечта 

  Поезия » Друга
449 1 8

Не зная аз какво да правя, 

поет да стана си мечтая, 

и да мога да се изразя, 

чрез песен най-красива.

 

Но тъй не мога да рисувам, 

чуднно, но какво да правя, 

е така опитвам колко мога аз,

не искам хора да ревнуват, 

просто сбъдвам аз една мечта.

© Хриси Миланова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??