13.06.2006 г., 12:10 ч.

мечта 

  Поезия
663 0 0

Искам да видя света
през невинните детски очи,
искам да докосна някоя звезда
като ангел, но най-вече искам ти да си до мен.
"Само ти и никой друг".

© Димитьр божидаров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??